Logo Top Image
  נמשכתי למטבח מאז ומתמיד אבל בגיל 14 החלטתי שזה יהיה התחביב העיקרי שלי. באותן שנים קראתי את ספרו של ג'.מ. סימל: "אפשר גם בלי קביאר" ומאז בכל פעם אני נכנס למטבח ממש כמו תומאס ליוואן, גיבור הרומן, ומציל את המצב בעזרת אהבתי לאוכל ו"קצת" ניסיון... כמו ב"אפשר גם" המתכונים שלי מיועדים לאנשים שהמטבח הוא החדר החשוב ביותר בבית שלהם. הם לא מכילים כמויות מדויקות והקורא מוזמן לאלתר, ממש כמו שאני עושה. רבים מהמתכונים בפאוזה נולדו מהחיפוש של שימושים לפרי גננו הגדול. ככה גם התגלגלנו לסלוו פוד. אביגדור  
 
מתאבנים

 
Pict
 
Pict1
 
Pict1
 
Pict1
 
Pict1
 
מתאבנים 
שיני שום כבוש בדבש, צ'ילי ורוזמרין 
טוגני חצילים עם דבש ושומשום 
טמפורה של מרווה וסטיביה 
 
 חזרה למעלה
מנות ראשונות 
סלק מבושל עם גבינה צלויה מקומית 
חציל ממולא בשרים וגבינות ברוטב שזיפים 
מרק קרם בטטות עם פלפלים קלויים 
תפוח עץ ממולא בשר 
סלט סורימי ואורז עם לימונים כבושים 
אסקרגו גליל 
לימוני פאוזה ממולאים ואפויים בתנור 
 
 חזרה למעלה
דגים, בשרים, עופות 
כבד גדי עם תאנים 
סלט סלמון ומנגולד ברוטב דיז'ון ולימון 
שוק טלה בעשבי תיבול ורוטב מישמש וג'ינג'ר 
סלמון בסרקופג מלח עם קציפת ווסבי ואבוקדו 
פילה קט-פיש אפוי בתנור 
 
 חזרה למעלה
ירקות ושות' 
פירה כתום  
קיש בצל ירוק עם רוטב גבינת עיזים 
כרוב אדום ביין 
כרוב לבן כבוש חמוץ מתוק 
חיטה בפסטו 
 
 חזרה למעלה
מנות אחרונות 
פירות קיץ משופדים על קנה סוכר בחומץ מנגו 
נענעקו 
קציפת שוקולד לבן 
 
 חזרה למעלה
טעמים של בוקר 
עוגת הבוקר בפאוזה 
סלט טונה ואננס 
עוגת גבינה של בוקר בפאוזה 
סלט סלק ותפוח עץ 
ריבת תפוזים סיניים 
 
 חזרה למעלה
שונות 
פוקאע אלעסל 
עוגת יוגורט יוונית 
עוגת גזר פיסטוק ושמן זית 
עוגיות גרנולה ופירות יבשים 
עוגיות מלוחות