PictPict

עוגיות מלוחות
ע"פ חוה דרורי מהגושרים









 
מצרכים
חב' מרגרינה לאפיה (200 גרם)או חמאה...
כוס גבינה צהובה מגוררת
1 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 כפית שטוחה של מלח
קמח לפי הצורך (כחצי-שלושת רבעי ק"ג)

הכנה
מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד.
שומרים במקרר ללילה.

הכנת העוגיות:
משטחים עלה דק על משטח העבודה.
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות, ברוחב הרצוי (3-5 ס"מ) ושמים בתבנית (עם נייר אפיה או משומנת).
מורחים את הרצועות בביצה טרופה, אפשר לפזר עליהן מעט מלח שוב, וכדאי כמובן – שומשום בנדיבות.
חותכים את הרצועות למעוינים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כעשר דקות.
להשגיח שלא יישרפו העוגיות.
מומלץ להשתמש לחיתוך הרצועות בגלגלת משוננת, שתתקבל צורה יפה לכל עוגייה.



הערות
אזהרה: כשזה מצליח – זה ממכר....


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה