PictPict

נענעקו
כ – 8 מנות, מאוד עשיר, מומלץ להגיש בכוסית זכוכית קטנה, על רגל גבוהה.


 
מצרכים
1 קופסת שימורים חלב קוקוס (400 מ"ל)
1 כוס עלי נענע קצוצים
1 מכל שמנת מתוקה (או צמחית)
2 כפות סוכר
2 כפות למונצ'לו או ברנדי
270 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות ( 70\% מוצקי קקאו)
לקישוט: עלי נענע, שבבי קוקוס

הכנה
1. שמים את חלב הקוקוס בסיר, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
2. מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ושורים לשעה. מסננים.
3. שמים בסיר כפול את חלב הקוקוס המסונן מנענע, שמנת מתוקה וסוכר ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מבשלים כשתי דקות תוך ערבוב.
4. מוסיפים את השוקולד החתוך לקוביות אל הסיר ומערבבים עד לקבלת קרם חלק (בסבלנות, זה לוקח כמה דקות טובות..).
5. יוצקים לכוסות קינוח קטנות, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשלוש שעות לפחות, עד שמתייצב היטב.
6. לפני ההגשה- מקשטים בערימת קוקוס קטנטנה במרכז הכוס ושני עלי נענע בצידה.


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה