PictPict

טמפורה של מרווה וסטיביה

 
מצרכים
כ – 20 עלי מרווה גדולים עם הגבעול המחובר לעלה.
כ - 20 עלי סטיביה
שמן לטיגון עמוק


לבלילה:
כוס קמח לבן
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
ביצה
מלח
פלפל לבן גרוס
סוכר
בקבוק בירה

הכנה
לתוך הקמח מוסיפים אבקת אפיה, סוכר וניל, ביצה
מוסיפים בירה בהדרגה ובוחשים את הכל לעיסה חלקה ודי סמיכה.
מוסיפים כפית פלפל לבן גרוס, חצי כפית מלח וסוכר לפי הטעם.
טובלים את העלים בבצק ומטגנים על אש גבוהה טיגון מהיר בשמן עמוק.



Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה