PictPict

אסקרגו גליל

 
מצרכים
פטריות ירדן (חבילה אחת מספיקה ל 5 מנות בערך)
חמאה בכמות של 20 גרם לאדם
שום מרוסק בכמות נדיבה
מלח
יין לבן חצי יבש
פטרוזיליה קצוצה בכמות נדיבה

הכנה
לחתוך פטריות ירדן לחתיכות בגודל 1.5 סנטימטר מרובע.
להמיס חמאה בכמות של 20 גרם לאדם.
להוסיף כמות גדולה של שום מרוסק ומלח.
להוסיף יין לבן חצי יבש.
להוסיף פנימה את הפטריות ולטגן על אש בינונית מבלי להרתיח את הנוזל.
לאחר טיגון של כמה דקות תוך ערבוב מתמיד להוסיף פנימה כמות גדולה של פטרוזיליה קצוצה ולכבות את האש.
למלא את צלחות האסקרגו בפטריות עם רוטב בצורה אחידה.
להכניס לתנור חם 180 מעלות לרבע שעה.

הגשה
להגיש עם חתיכות בגט לבן ויין לבן יבש וקר



Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה