PictPict

סלט טונה ואננס




 
מצרכים
2 ביצים קשות
1 קופסת שימורים של טונה בשמן
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות מיונז
1/2 כפית חרדל
פרוסות אננס מקופסת שימורים (או חתיכות)
* אם רוצים כמות גדולה יותר – להכפיל בהתאמה.

הכנה
מבשלים את הביצים שיהיו קשות. מקלפים. נותנים להצטנן.
את החלבון מפוררים על פומפיה גסה בקערה אחת.
את החלמון מפוררים במזלג בקערה שנייה.
פותחים את קופסת הטונה ושופכים את השמן. מוסיפים את הטונה לקערה עם החלבון, מפוררים ומערבבים.
בקערה עם החלמון שמים את המיונז, החרדל והפלפל, מערבבים היטב.
מוסיפים את הקערה עם המיונז אל הטונה ומערבבים.

הגשה
מתאים להגיש בכלי זכוכית, כדי שאפשר יהיה לראות את השכבות:
מסדרים שכבה ראשונה של סלט הטונה,
עליה מסדרים חתיכות של אננס,
מסדרים שכבה שנייה של סלט ושוב אננס.


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה