PictPict

סלט סלמון ומנגולד ברוטב דיז'ון ולימון





 
Pict1

מצרכים
חצי קילו דג סלמון (מהמתכון של סלמון במלח)
חצי קילו פטריות שמפיניון
חצי כוס רוטב סויה מתוק
חבילת תרד או עשרה עלי מנגולד
צלפים

לרוטב:
מיץ ממספר לימונים כמספר האורחים
חצי כוס סירופ סוכר
שתי כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
שתי כפות חרדל דיז'ון חלק
מלח
כוס יין לבן חצי יבש
חצי כוס שמן זית


הכנה
מטגנים את הפטריות במעט שמן ומוסיפים את רוטב הסויה המתוק - עד שהרוטב נספג בפטריות. - מקררים.
מאדים מספר דקות את עלי המנגולד או התרד, שוטפים במים קרים עד לקירור מלא.
מערבבים בקערה את הפטריות עם הצלפים, מוסיפים את הדג כאשר יש לבצוע אותו בידיים בעדינות לחתיכות בקוטר 3 ס"מ.

הכנת הרוטב
יש לערבב את כל המצרכים ולתבל בסירופ סוכר, ומלח.


הגשה
מניחים בצלחות בערמה מרכזית גבוהה את הסלט ומכסים במצקת קטנה של רוטב, מחכים שהרוטב יעבור דרך הסלט ואז מגישים.


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה