PictPict

מרק קרם בטטות עם פלפלים קלויים



 
מצרכים
פלפלים צהובים
מיץ לימון
שום
מלח
סירופ סוכר

חמאה
בטטות
שום
בצל
שורש פטרוזיליה/סלרי
ג'ינג'ר
פלפל לבן גרוס
מלח
שמנת מתוקה

הכנה
לשים בתנור פלפלים צהובים, לקלות, לקלף ולהוציא גרעינים לבנים.
לחתוך הפלפלים לרצועות ולשים במרינדה של מיץ לימון, שום, מלח וסירופ סוכר.

לטגן בחמאה בטטות, בצל, שום, שורש פטרוזיליה/סלרי – עד שמתרככים מעט
להוסיף מים רותחים, להוסיף ג'ינג'ר מגורד דק, פלפל לבן גרוס, מלח
להביא לרתיחה, להוריד אש ולבשל עד שכל הירקות רכים.

להוריד מהאש, לטחון, להוסיף שמנת מתוקה, לשפר טעמים.


הגשה
למזוג לצלחת מרק את המרק,
לשים במרכז הצלחת רצועות פלפלים, אחרי שעברו חימום.
לקשט עם עלה בזיליקום או אזוב


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה