PictPict

כרוב אדום ביין
 
מצרכים
כרוב אדום בגודל בינוני
פלפל לבן גרוס
מעט מלח
יין אדום או לבן כחצי כוס
חופן צימוקים או פרי יבש אחר קצוץ קטן
נוזל כרוב לבן כבוש חמוץ מתוק


הכנה
לחתוך כרוב אדום בגודל בינוני לשבבים.
בסיר, לטגן קלות בשמן את הכרוב עם פלפל לבן גרוס, להוסיף מעט מלח.
להוסיף יין אדום או לבן ולבחוש (כחצי כוס).
להוסיף חופן צימוקים או פרי יבש אחר קצוץ קטן.
להוסיף נוזל של כרוב כבוש עד ל 2/3 מגובה הכרוב בסיר
הערה: לא לבשל יותר מדי, שהכרוב לא יתרכך מדי.


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה