PictPict

כרוב לבן כבוש חמוץ מתוק


 
מצרכים
1 כוס מים
1 כוס חומץ
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
כרוב לבן

הכנה
לערבב את החומרים.
לחתוך את הכרוב לחתיכות גדולות
לשים את חתיכות הכרוב בצנצנת מעוקרת, בצפיפות.
לשפוך את הנוזל כך שיכסה את כל הכרוב (להכפיל כמות הנוזל בהתאם לגודל הצנצנת).
לתת לצנצנת לעמוד מחוץ למקרר יום. אחר כך להכניס למקרר.


הערות
מתאים להגשה עם גלילות הקישוא בפטה


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה