PictPict

פילה קט-פיש אפוי בתנור




 
מצרכים
דג קט פיש - פילה
נייר אפייה

לרוטב:

חמאה
שן שום כתושה
יין לבן
מלח
טרגון טרי

הכנה
לחמם תנור מראש ל 180 מעלות.

ממיסים החמאה, מוסיפים את השום, היין הלבן ומעט מלח.
מוסיפים עלי טרגון ומורידים מהאש.
נותנים לרוטב מעט להצטנן, עד רגע לפני שהחמאה נקרשת.


פורסים נייר אפייה, מברישים כף מהרוטב במרכז הנייר, מניחים עליו את פרוסת הדג, מברישים גם את הדג בכף רוטב, מקפלים את הנייר כך שלא יברח הרוטב,
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך עשרים דקות.



Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה