PictPict

שיני שום כבוש בדבש, צ'ילי ורוזמרין
 
מצרכים
40-50 שיני שום מקולפות.
יין לבן או חלב או מים לבישול שיני השום.

לרוטב הדבש:
150 גרם דבש
מיץ משלושה לימונים
מעט מלח
מעט רוזמרין
צ'ילי (פלפלים אדומים חריפים)

הכנה
לבשל על אש נמוכה את שיני השום במים/יין לבן או חלב, שלא יהיו רכות מדי.
להוציא מהסיר, לשפוך הנוזל ולייבש את שיני השום בעזרת נייר מטבח.

להכנת רוטב הדבש:
לבשל את החומרים יחד, עד שהתערובת אחידה.

אריזה:
לעקר צנצנת זכוכית.
לשים את שיני השום בצנצנת, להוסיף מעליהן את רוטב הדבש, כך שיכסה את כל השיניים.
לסגור במכסה.
להמתין כ 4 ימים עד שהשיניים מוכנות.
לזמן ארוך - ניתן לשמור הצנצנת במקרר.

הגשה
להוציא בעזרת כף נקייה כל פעם את הכמות הדרושה.


Arrow      גרסת הדפסה  Print     לכל המתכונים של פאוזה